Kurs og foredrag

kurs og foredrag

Kurs og foredrag skreddersydd for din bedrift

Vi leverer kurs og foredrag som er skreddersydd for din bedrift eller konferansen dere skal arrangere. Om arrangementet er stort eller lite, om dere er få eller mange spiller ingen rolle – vi tilpasser innhold og vinkling slik at det passer til temaet og deltagernes ferdighetsnivå. Gi oss utfordringen, og vi kommer med et forslag i løpet av kort tid.

Dette er noen av temaene vi holder kurs i/foredrag om:

Sosiale medier

  • Hvordan lage en god strategi for sosiale medier?
  • Hvordan få maks uttelling på av bedriftens tilstedeværelse i sosiale medier?
  • Hvilke kanaler bør dere være i, og hva slags innhold fungerer best for å nå frem til målgruppen deres? Hvordan kan dere spisse budskapet enda mer for å gjøre neste kampanje mer virkningsfull?
  • Hvordan bør dere håndtere kritikk i sosiale medier?
  • Hvordan bygge en best mulig hashtag-sgtrategi på Instagram?

Tell us what you want to learn more about and we tailor the content for you.

Linkedin

LinkedIn er en svært nyttig kanal, uansett om dere ønsker å bruke det til markedsføring, rekruttering, salg eller rent informasjonsarbeid. Mange bedrifter overser mulighetene som ligger i LinkedIn, eller mangler kunnskap og strategier for hvordan de kan bruke det på riktig måte. Les mer om de ulike LinkedIn-kursene våre her, eller send oss en mail.

Digitalisering

Digitaliseringen skjer i rasende fart, men det er mye å ta stilling til. Er din bedrift forberedt? Vet dere hva det innebærer og hvilke grep dere bør ta? Hvordan komme i gang med et digitaliseringsprosjekt? Hva kan dere bruke maskinlæring til? Hva er «the human touch» når vi snakker om digitalisering? Og er dere bevisst på å ivareta etikken i prosesser som baseres på AI/maskinlæring? Dette er noen av temaene som tas opp i våre foredrag om digitalisering.

Kommunikasjon og presentasjonsteknikk

For å bli bedre kommunikasjon er det mye kunnskap som kan være nyttig å ha i verktøykassen:

  • Grunnleggende kunnskap om hvordan du skriver en pressemelding som mediene faktisk plukker opp
  • Tips til hvordan en skreddersydd video kan øke sjansene for at pressemeldingen din fører til den pressedekningen du ønsker deg, eller økt oppmerksomhet på sosiale medier
  • Hvordan lage en elevator pitch for tjenesten eller produktet du skal selge, slik at kunden raskt skjønner nytteverdien
  • Bli bedre til å holde presentasjoner og foredrag

Abonner på nyhetsbrev

Kontakt oss

© 2020. Nordic Media Team. All rights reserved.